Druk weekend voor de jeugddienst

Zelzate - Met een quiz op zaterdag en een familievoorstelling op zondag wordt het een gevuld programma. Dit jaar gaan de activiteiten door in ’t Klooster in de Kerkstraat.

Op zaterdagavond start om 18.30 uur de ‘te gekke quiz’. Alle jongeren van het 5de en 6de leerjaar kunnen zich hiervoor inschrijven. Het inschrijvingsgeld bedraagt 2,50 euro per persoon en er zal in ploegjes worden gespeeld van 2 tot 4 personen. De ouders zijn eveneens welkom om te komen supporteren. Ouders die belangstelling hebben voor de quiz kunnen ook zelf in het bargedeelte deelnemen.

Zondagmiddag gaan de deuren open om 14 uur voor de familievoorstelling met gekke Jorre. Wie jonger is dan 12 jaar heeft gratis toegang, alle anderen betalen 3 euro. De jeugddienst streeft er naar om ieder jaar een andere voorstelling te brengen. Reserveren is hier niet nodig, maar het zou leuk zijn als grotere groepen dit op voorhand willen melden.

Voor verdere info of vragen kan je altijd terecht op de jeugddienst: tel. 09 342 20 29 of gsm 0498 48 90 99. Iedereen is van harte welkom. 

Door Luc Colleman
AANGERADEN
Meest recent