Vier soorten humor voor geen geld

Foto: 'Edol, AAaRGh... en Niemand

Gent - Zaterdag kan u in Theater Tinnenpot naar een herneming van de comedyshow 'Edol, AAaRGh... en Niemand' gaan kijken. Nieuw is dat er dit keer werd gekozen voor een nieuw betalingssysteem. De bezoekers komen er gratis in en betalen achteraf een vrijwillige bijdrage. Of dat nu een symbolische euro of het dubbele van de oorspronkelijke toegangsprijs is. Op die manier wordt comedy toegankelijk voor iedereen

U kan tijdens de show genieten van vier totaal verschillende vormen van humor. Edol brengt muzikaal cabaret, Niemand, wiens psuedoniem naar zijn stokpaardje ‘privacy’ verwijst, brengt maatschappijkritische humor en cartoonist AAaRGh... (De Zondag, De Streekkrant, Story) presenteert vol trots een volledig nieuwe vertakking in het comedygenre: de cartoon comedy.Hij combineert stand-up comedy met het tekenen van cartoons. Via een cartoonquiz gaat er elke show ook iemand met zijn nieuwste album naar huis.


Als afsluiter brent het trio nog een half uur improvisatietheater.Nóg een andere vorm van humor. Het trio heeft reeds vijftien jaar ervaring met impro en doet wekelijks (bedrijfs)optredens onder de naam De Nonsens Alliantie.
 

'Edol, AAaRGh... en Niemand'

Theater Tinnenpot
Tinnenpotstraat 21
zaterdag 19 oktober en vrijdag 8 november, telkens om 20u.
Reserveren via info@aaargh.be
Er zijn ook nog vier voorstellingen gepland in het voorjaar van 2014.

Door Magali Degrande
AANGERADEN