Raf en Mich Walschaerts gaan solo (maar Kommil Foo blijft bestaan)

© Raf Walschaerts

Raf en Mich Walschaerts gaan solo. Dat hoeft echter zeker niet het einde te betekenen van Kommil Foo, want vanaf december zetten ze hun gezamenlijke tour van ‘Breken’ verder, met niet minder dan 100 nieuwe speeldata, in België en in Nederland.

Magali Degrande

Maar het recept van een goed huwelijk is om elkaar af en toe ook eens los te laten, en dus werkt Mich (de jongste) alleen aan ‘Duizend man sterk’ terwijl Raf (de oudste) zijn tanden zet in ‘Jongen toch’.

De eerste die u in Gent solo aan het werk kan zien is Mich, die al vanaf 8 november enkele try-outs speelt in het Arca-theater. Zijn ‘Duizend man sterk’ wordt een amalgaam van liedjes, verhalen en scènes. Uiteraard staat Mich open voor kritiek en suggesties tijdens de try-outs.

Raf, die met ‘Zoon’ eerder al een solovoorstelling schreef, gaat in datzelfde Arca-theater in première met zijn ‘Jongen toch’ op 27 november. Veel zal hij niet nodig hebben om het publiek in te palmen: een piano, een gitaar en een lijf dat gemaakt lijkt om te vertellen. Uitgangspunt voor de voorstelling is het persoonlijke relaas van de nacht van 14 op 15 oktober 2008, als Raf wakker werd in een bos, en in ondergoed vastgebonden zat aan een boom.

Tickets voor ‘Jongen toch’ kan u bestellen via de website van NTGent of telefonisch via 09 225 01 01

AANGERADEN
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt