Vrijdag première van EcoDiva, Malschaerts 3de zaalshow

Veerle Malschaert: ‘Meer schwung in de sojascheut’

© EcoDiva

Comedienne Veerle Malschaert heeft, na ‘Supermarkt Malschaert’ en ‘Soldier of Love’ met ‘EcoDiva’ haar derde zaalshow klaar. Die gaat nu vrijdag 24 januari in première Bij de Vieze Gasten.

Magali Degrande

De rode draad in de voorstelling is hoe je een ecologisch en duurzamer leven aanpakt (en volhoudt) op een humoristische manier. Met meer schwung in de sojascheut dus. Malschaert: ‘Wie kiest voor een milieubewust leven, krijgt al snel een stempel. Je kan daar heel fanatiek in zijn, en daar zie ik geen graten in, maar doe het dan wel met de glimlach. Je moet die dingen brengen op mensenmaat. Ik doe mijn best om bio-producten te kopen, maar ik heb soms ook zin om eens lang onder de douche te staan met alle lichten aan’

Dat Malschaerts voorstelling naast rijk aan humor, ook een voorstelling is waar op een menselijke manier over maatschappelijke thema’s kan worden gefilosofeerd, geloven we alvast graag. Recensenten prezen bij haar vorige shows onder andere haar grote naturel en openhartigheid. Zelf belooft Malschaert dat u na deze voorstelling nooit meer hetzelfde zal zijn en dat u nog langer en gelukkiger zal leven.

EcoDiva is op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari te zien in Gent, maar de voorstelling is volledig uitverkocht. Daarna start Malschaert een tournee door Vlaanderen. Neem een kijkje op Malschaerts website voor de volledige speellijst.

AANGERADEN
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt