Tuinfeest met ridders, markt en muziek

Foto: Neel Vermeiren

Wuustwezel - Zondag 24 juni organiseert RGO Gooreind weer een groots gezellig tuinfeest in de pastorietuin Theo Verellenlaan te Gooreind.

0m 8 u kunnen de fietsers al vertrekken voor de Gooreindse Pijl, een prachtige toertocht van een 85 km. De markt Eigengemerkt – feel good market wordt gehouden van 11u tot 16u. De bib organiseert een reuze boekenverkoop. De drumband en jeugdorkest van Harmonie Concordia openen het tuinfeest om 14 u.

Kinderanimatie

De kinderanimatie staat dit jaar in het teken van ridders. Kom je verbazen over ons middeleeuws tentenkamp Orthus Phoenix met ambachten, ridderspringkasteel, initiatie kruisboogschieten met de St. Sebstiaansgilde, volksspelen, schminken en tattoos, en zoveel meer. De Ridders Marc en Jan tuimelen van het ene avontuur in het andere. Zorg dat je om 15 u een plaatsje hebt voor het podium voor de theatervoorstelling “Pas Geridderd”. Muziekprogramma 16 u: Vaaf Man: een humoristische mengeling van Oostenrijkse jodelsongs, Vlaamse en Nederlandse klassiekers met Mexicaanse en Ierse meezingers. Ambiance gegarandeerd! 18 u: Pink Cadillac: de beste rock & roll hits uit de jaren vijftig en zestig live op het podium. 20 u: Audioshakers: Lokale helden die een live EDM project brengen dat ontstaan is door de samenwerking van DJ, live vocals, drums en sax. Alle dancehits komen aan bod, van technotronic (90s) tot Avicii.

Door Neel Vermeiren