Picasso opent feestzaal

  • Ben en Martin zijn klaar om straks de buurtbewoners en klanten te laten kennismaken met de nieuwe zaal.
Lochristi - Met de make-over van de achterbouw is de volledige renovatie van café Picasso een feit. Vrijdagavond 20 september opent de nieuwe zaal voor het grote publiek.

Eind maart maakte de sloophamer een eind aan het bestaande zaaltje en de afgelopen maanden werd naarstig gewerkt aan een gloednieuwe feestzaal met een capaciteit van 100 zitplaatsen  De nieuwe feestzaal heeft drie keer oppervlakte van de vroegere achterbouw. Er is een afzonderlijke toog en een keuken, dus de zaal kan volledig los van het café functioneren.  Ook de nodige geluidsdemping is aangebracht. Vanaf nu is de feestzaal beschikbaar voor feestjes. babyborrels, koffietafels en verjaardagen...

De buurtbewoners krijgen vrijdagnamiddag de exclusieve gelegenheid om de nieuwe zaal als eerste te ontdekken, tussen 17 en 20 uur is er een receptie voor alle klanten, gevolgd door een after work party. Ook zondag zal de zaal gebruikt worden voor Picasso-activiteiten: 's Morgens is er het manillentornooi en de voetballiefhebbers en supporters van AA Gent kunnen er 's avonds terecht om de partij op Zulte Waregem te volgen.

Door Peter Esprit