Winst voor SK Lochristi A

Sander Van De Velde scoorde de enige treffer van de dag Foto: Peter Esprit

Lochristi - SK Lochristi B heeft de misstap van vorige week goed verteerd. Tegen een stug Vinkt werd met een nipte 1-0 gewonnen.

Lochristi toonde zich in de eerste helft de betere ploeg en het waren waren het vooral de youngsters Charles Ghijselinck en Gilles De Ridder die voor het nodige gevaar zorgden. Vinkt kon slechts een keer echt dreigen en Lochristi-doelman Davy
Bracke kon op het nippertje een lobbal onschadelijk maken. Het was wachten tot de 40ste minuut voor een doelpunt. Gilles De Ridder infiltreerde en legde de bal af naar Sander Van De Velde die de bezoekende doelman met een lage schuiver te grazen nam.

Lochristi kwam in de 2de helft het best uit de startblokken. Sander Van De Velde krulde een vrije trap op de onderkant lat, Robbrecht Schoonjans kon een scherpe voorzet net niet verzilveren met het hoofd en Gilles De Ridder werd gestuit door de bezoekende doelman. Lochristi B gaf bijna niks weg maar had toch geluk dat een vrije trap op de buitenkant van de paal terecht kwam. Powerplay van Vinkt leverde niks op dankzij een heersende Davy Bracke in de lucht. 

Volgende week zijn er aan de Bosdreef twee wedstrijden. Lochristi A speelt om 14.30 uur, Lochristi B om 17 uur.

Door Peter Esprit
AANGERADEN