SK Lochristi B pakt volle buit

Foto: Peter Esprit

Lochristi - SK Lochristi B pakte de drie punten in de derby tegen SKV Oostakker. Ondanks de ruime 3-0 was het spelniveau vrij bedenkelijk.

De eerste kans was voor de bezoekers. Rupus trapte onbesuisd naast. Aan de overkant knalde de doorgebroken  Ghyselinck in de handen van de Oostakkerse doelman. De slordigheden stapelden zich op tot SK in de 21' een snelle counter kon opzetten. Lietaer bediende Ghyselinck en die maakte de klus af. Lochristi bleef de baas, maar liep keer op keer in de buitenspelval. Kort voor de rust dan toch opnieuw dreiging, maar doelman Derudder hield de pogingen van Lietaer, Van Nieuwerburgh en Stragier uit zijn doelvlak.

Ook na de rust bleef het spelniveau bedenkelijk. Lochristi had overwegend balbezit, maar deed er nauwelijks iets mee. Het doelpunt viel, niet toevallig, uit een stilstaande fase. De bal bleef hangen in de bezoekende zestien en Schoonjans trapte in de kruising. De bezoekers gingen iets potiger spelen en grossierden in de kaarten. Bressers kreeg zelfs rood voor een zware tackle op Stragier. Het werd uiteindelijk 3-0 nadat Rupus een voorzet van Lietaer in eigen doel verwerkte

Door Peter Esprit
AANGERADEN
Meest recent