Ruilbeurs & onderdelenmarkt, rommelmarkt en machineveiling bij OTL Lozen Boer

Lochristi - De Ruilbeurs & Onderdelenmarkt, rommelmarkt en machineveiling biedt zondag 20 oktober voor elk wat wils, zowel voor de oldtimer-liefhebber als voor de particulier. Afspraak op het terrein van O.T.L.”De Lozen Boer” in de Pauwstraat 166, vanaf 10 uur.

Oldtimerclub Lozen Boer organiseert voor de 15de keer een ruilbeurs en onderdelenmarkt voor de liefhebbers van historische tractoren. Met de winter voor de deur worden de meeste tractoren op stal geplaatst en is er enig herstellingswerk te doen. Er moet dan wat gesleuteld worden.en de liefhebbers kunnen in de Pauwstraat terecht voor onderdelen en items waarmee ze de ganse winter zoet zijn om hun hobby verder uit te bouwen.

De Oldtimer- en machineveiling is aan de 40ste editie toe. De veiling start om 13.30 uur waarbij er per opbod kan gekocht worden. Een aanbod van om en rond de 160 items zullen onder de hamer gaan. De lijst en foto’s van de te verkopen items zijn terug te vinden op www.bel-mach.be.

Naast het specifieke oldtimergebeuren is er voor de 15de maal een rommelmarkt specifiek georganiseerd naar particulieren toe. Iedereen kon zich inschrijven met een stand om huishoudelijke of hobbyspullen aan de man te brengen aan meestal zeer economische prijzen. Vijfenzestig verschillende standhouders stellen liefst over 450 meter tentoon. 

Aan gezelligheid zal het opnieuw niet ontbreken op dit evenement. Zoals steeds is de schuur omgebouwd tot een sfeervolle cafetaria waarbij men vanaf 10.00 uur een lekkere koffie kan nuttigen en bijpraten met buren en/of vrienden.

Afspraak in de Pauwstraat 166, voor het OTL-gebeuren. De toegang en parking tot het evenement zijn gratis en toegankelijk van 10.00 u tot 17.00 uur.

 

Door Peter Esprit
AANGERADEN