FOTO. Rode Neuzen Dag voor een fijne liefdevolle openbare plaats

Lochristi - Vrijdag kregen de leerlingen van Edugo een educatieve middag voorgeschoteld over Rode Neuzen Dag. Daarin werd uit de doeken gedaan waar dit project voor staat, met getuigenissen op film, maar ook getuigenissen van de leerlingen zelf. En er werd al eens een traantje weggepinkt. Donderdag 28 november organiseert Edugo, campus Lochristi een groot feelgood-muziekfestival met Bobby, de gloednieuwe boysband uit de stal van Miguel Wiels en Peter Van De Veire. De opbrengst komt ten goede aan de creatie van een extra ruimte voor leerlingen die nood hebben aan een rustig plekje op school.

Donderdag 28 novemer 2019 wordt op EDUGO Lochristi een slotfeest georganiseerd met een optreden met Bram & Lennert en Bobby. Het wordt een groot feelgood-muziekfestival met de hippe en gloednieuwe boysband uit de stal van Miguel Wiels en Peter Van De Veire.

De opbrengst komt ten goede aan de realisatie van een extra ruimte voor leerlingen die het moeilijk hebben en nood hebben aan een rustig plekje op school. 

Dit is een initiatief van de laatstejaars van het 7de specialisatiejaar Retailmanagement & Visual Merchandising in samenwerking met het voltallige lerarenkorps. Zij droomden van een fijne, liefdevolle, openbare plaats. Dit is waar F.L.O.P. voor staat en daarom besloten zij om Rode Neuzen Dag te steunen met hun minionderneming. Om deze droom te realiseren organiseren zij een groot festival van de leerlingen voor de leerlingen ten voordele van Rode Neuzen Dag. Het wordt een avond vol sfeer en gezelligheid met eetstandjes en kinderopvang. 

Door Peter Esprit
AANGERADEN
Meest recent