Bloom Hotel biedt vanaf januari 12 hotelkamers aan

Lochristi - Lochristi is heel binnenkort opnieuw 12 hotelkamers rijker. Hotel Begonia van weleer is volledig gerenoveerd tot een nieuw stijlvol hotel dat voortaan Bloom Hotel zal heten. Vanaf januari wordt het hotel in gebruik genomen.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de volledig vernieuwde kamers van het Bloom Hotel. “Er zijn 9 gloednieuwe double superior rooms, 2 eenpersoonskamers en 1 familyroom/suite, uitgerust met ergonomische kingsize bedden van Sleeplife en voorzien van verduisterende raamdecoratie”, zeggen Lieselot Berteloot en Dieter Van Acker bij een rondleiding doorheen het  Bloom Hotel. “Komend weekend gaan we een eerste keer proefdraaien met een viertal kamers”.

Alle kamers in het gezellig, eigentijds ingerichte hotel hebben een eigen badkamer met regendouche en zijn zeer goed geïsoleerd. In elke kamer is er wifi en een tv-toestel voorzien. Er is ook parkeergelegenheid aan het hotel.

Het hotel is voorlopig alleen online te boeken via de website van het Bloom Hotel. Aan de ingang vinden de gasten een volautomatische “Self check-in” waarmee men ook de inkombadges voor de kamers kan aanmaken.

In het business hotel zal er ’s morgens een ontbijtbuffet aangeboden worden. Voor een hapje en een drankje kunnen de gasten in de dorpskom van Lochristi terecht.

Bloom

Met Lochristi als bloemengemeente gingen de eigenaars ook op zoek naar een passende naam voor het nieuwe hotel. “Bloom” betekent bloeien en hiermee erkennen we de historiek van Begonia en bloeiend Lochristi", besluiten de eigenaars. 

Door Peter Esprit
AANGERADEN
Meest recent