Vaderlandslievende Vereniging NSB bezoekt forten en kazerne op Vlaamse feestdag

Kortenaken - De Vaderlandslievende Vereniging NSB Groot Kortenaken trekt 11 juli onder meer naar het Fort van Breendonk, de Dossin Kazerne in Mechelen en het Fort van Duffel. Dit naar aanleiding van 75 jaar bevrijding van Kortenaken en omstreken. Het gemeentehuis van Kortenaken en zaal Bergendal Waanrode dienen als opstapplaatsen voor de busreis om 8 uur.

Deelnemen kost 65 euro per persoon, bus, toegang, gids, koffie en middagmaal inbegrepen. Personen met een handicap en hun begeleider mogen gratis in het Fort van Breendonk. Wie een museumpas heeft, betaalt in totaal 10 euro minder. 

Overschrijven op rekening BE 59731034740826 BIC / KREDBEBB op naam van 'Vaderlandslievende Vereniging' met vermelding: Uitstap 11 juli + naam en aantal personen die deelnemen. Bij inschrijven vermelden waar je opstapt.

Inschrijvingen vóór 15 juni 2019 Indien we niet met voldoende personen zijn gaat deze uitstap niet door en wordt het geld teruggestort. Inschrijvingen zijn ook beperkt tot maximaal 40 personen in verband met de gidsen.

Meer info: Knsb-kortenaken@hotmail.com

Door Paul Pans