Patrick Vlayen begint vierde termijn als voorzitter Open VLD Kortenaken

Het nieuwe dagelijks bestuur van Open VLD Kortenaken. Foto: if

Kortenaken - Open VLD Kortenaken koos een nieuw, 25-koppig bestuur, dat op zijn beurt een dagelijks bestuur (foto) koos. Gemeenteraadslid Patrick Vlayen (l) start zijn vierde termijn als partijvoorzitter. Fenny Vanderstukken is ondervoorzitter, Eddy Renard penningmeester. Raadslid Véronique Hermans werd herverkozen als secretaris, gewezen burgemeester Patrick Vandijck is politiek-secretaris van de afdeling.


Het afdelingsbestuur zal zich, vanuit de oppositie, in de gemeenteraad van Kortenaken blijven inzetten om de belangen van de inwoners te verdedigen. "De grote verkiezingsoverwinning en herbevestiging als grootste partij te Kortenaken, bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018, sterken de bestuursleden om de door hen ingeslagen weg verder te blijven bewandelen", zegt gewezen burgemeester Ptrick Vandijck.

“Luisteren naar de noden en behoeften van de inwoners, buiten komen en activiteiten bezoeken, dagelijks bezig zijn met de lokale politiek, zijn geen handelingen of daden die men enkel in de weken of maanden voor de verkiezingen doet", verzekert herverkozen afdelingsvoorzitter Patrick Vlayen.

"Je moet de hele legislatuur, elke dag opnieuw, bereikbaar zijn voor en ten dienste staan van de bevolking. Maandag 15 oktober 2018, de dag na de jongste gemeenteraadsverkiezingen, is Open VLD Kortenaken al begonnen zich in te zetten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2024”, aldus Patrick Vlayen.

Door Paul Pans
AANGERADEN