Senioren kijken uit naar hun seniorenweek

  • Vorig jaar was het 'volle bak' voor elke activiteit.
Kortenaken - De jaarlijkse seniorenweek vindt plaats van maandag 11 tot en met zondag 17 november. Traditioneel wordt het ook nu een verwennerij voor alle Kortenakense senioren met tal van uiteenlopende activiteiten.

De spits wordt maandag 11 november afgebeten met 'Hapje Stapje: een wandeling van 5 of 10 km met proeverijen en muziek onderweg. Vertrek om 13 uur aan zaal Bergendal in Waanrode. Deelnemen kost 4 euro. Dinsdag 12 november vindt een bingonamiddag plaats in GC Den Hoek vanaf 13.30 uur. De deelnameprijs bedraagt 2 euro. Daags nadien staat om 13.30 uur een zangnamiddag in Den Hoek op het programma, waarvoor de deelnemers 2 euro betalen, inclusief koffie en taart.

Donderdag 14 november  is het een hele dag sporten geblazen in sporthal De Vruen in Waanrode, met western als thema. Deelnemen kost 2 euro, drankje, sporten, lunch en een optreden inbegrepen. Vrijdag blazen de senioren even uit in voorbereiding van een uitstap naar Mechelen op zaterdag 16 november. Het PlussersFestival zondag 17 november vanaf 13.30 uur in zaal Bergendal Waanrode, met optreden van David Vandyck, rondt de seniorenweek af. De toegang bedraagt 5 euro.

"Ook dit jaar zijn we er in geslaagd een gevarieerd en amusant programma samen te stellen voor de seniorenweek", zegt schepen van Senioren, Annita Vandebroeck (CD&V). "We kijken er alweer naar uit om onze senioren samen te brengen voor een week vol plezier en ontspanning. Wie in laatste instantie nog wil inschrijven, kan nog terecht bij het OCMW op het nummer 016-77.29.45."

 

Door Paul Pans
AANGERADEN
Meest recent