Tweedehands kleding, schoenen en accessoires voor "Queens"

  • Het lint werd doorgeknipt door directeur Paul Stessens, gedeputeerden van de provincie Monique Swinnen en Ann Schevenels en burgemeester van Tienen Katrien Partyka.
Tienen - "ABOUT QUEENS and their dresses" is een nieuw winkelconcept van De Kringwinkel. Er worden enkel unieke (tweedehands) kleding, schoenen en accessoires voor stijlkoninginnen verkocht.

De winkel is gevestigd aan de Onze-Lieve-Vrouw Broedersstraat 2B/1. Tweedehands textiel is cool, hip en trendy. De Kringwinkel Hageland is daarom steeds op zoek naar nieuwe
manieren om deze productgroep nog meer in de markt te zetten. Een boetiek openen stond al even op het verlanglijstje. Zo hoopt De Kringwinkel ook een ander publiek aan te spreken en duurzaam shoppen nog meer te promoten. 


‘ABOUT QUEENS and their dresses’ ging op zoek naar een uniek kader. Het muzieklokaal van de voormalige school IMAC bleek het ideale pand te zijn. Het werd de afgelopen maanden met respect voor de historische elementen door AST77, Atelier Night Light en Inter-ID verbouwd. De winkel is gelegen op de Hertogensite (IMMAC2 project) in de O.-L.-Vrouw Broedersstraat 2B/1. Hij is open sedert dinsdag.

Door Raymond Billen