Hagherock maakt zich klaar voor speciale septembereditie

Foto: if

Tienen - Op woensdag 25 september vindt de 21ste editie plaats van het evenement Hagherock, georganiseerd door Stichting M.M. Delacroix in het domein in Hakendover.

Hagherock is een traditie aan het worden voor bezoekers met een verstandelijke beperking en andere festivalgangers. Het festival vindt plaats op Campus Ten Haghedorne in Hakendover. Stichting Delacroix verwacht 1.200 bezoekers voor deze speciale septembereditie. Eind juni, op de vaste datum, werd het evenement afgelast wegens de hittegolf. 

De affiche blijft grotendeels behouden. Lokale band MURG bijt de spits af, gevolgd door Tomorrowland-dj en streekgenoot Jan Vervloet en De Bempt Band. Dat is de eigen band van Stichting Delacroix. Verder is het swingen geblazen met Steve Tielens, Laura Lynn (nieuw op het programma) en Get Ready als afsluiter. 

Bezoekers kunnen ook terecht in het Hagherock-dorp voor animatie, ijsjes, grime, gekke kapsels, volks-en kermisspelen of om tot rust te komen van alle prikkels. Hoofdsponsor Kiwanis verleent zijn steun. In 2018 en 2019 werd Hagherock eveneens erkend als Europees Leader-project met ondersteuning van Hageland+.

Door Raymond Billen
AANGERADEN
Meest recent