Heidebloem speelt "Goei Boter", komedie van Luc Kerkhofs

Voorzitter André Moreau. Foto: fernand goyens

Tienen - Toneelkring Heidebloem speelt in november "Goei Boter", een komedie van Luc Kerkhofs, in een regie van Oktaaf Duerinckx, met de assistentie van Jenny Vanwezer.

Opvoeringen in het cultureel centrum De Kruisboog vinden plaats op vrijdag 8 november en zaterdag 9 november. De deuren openen om 19 uur, de voorstelling vangt aan om 20 uur. Over het stuk: een handwerkclubje gaat z’n eenjarig bestaan vieren. Dat komt voor de dames goed uit net nu hun mannen een weekendje Barcelona gepland hebben om daar een voetbalwedstrijd bij te wonen. Een uitgelezen kans dus voor de dames om alle remmen eens los te gooien...

Toegangsprijs in voorverkoop: voor leden van Heidebloem 6 euro, voor niet-leden 9 euro, onder 12 jaar 6 euro. Aan dekassa: 10 euro. Kaarten bestellen kan onder andere in het Heidebloemlokaal, Leuvensestraat 79, (016-81 80 53) of door storting op bankrekening BE73 3300 1558 8560 van de Koninklijke Kunstkring De Heidebloem. Kaarten liggen dan aan de kassa.

De Heidebloem bestaat sedert 1881. Het actuele bestuur bestaat uit André Moreau (voorzitter), notaris Georges Springer (erevoorzitter), Louis Degeest, Yves Laporte, Jean Ameryckx, Yvette Bacqué, Mariane De Mol, Armand Janssens, Marie-Therese Mathues, Jenny Vanwezer, Herman Vanermen en Marc Vanermen. 

Door Raymond Billen
AANGERADEN
Meest recent