Goud voor het echtpaar Kempeneers-Gillaer in Kapellen

Foto: if

Glabbeek - Het college van burgemeester en schepenen ging vandaag Marcel Kempeneers (71) en Jacqueline Gillaer (73) uit Kapellen feliciteren met hun vijftigjarig huwelijksjubileum.

Het gouden paar heeft twee kinderen en twee kleinkinderen. Marcel werkte jaren bij de groendienst van de gemeente Glabbeek en Jacqueline was hoofd maatschappelijk assistente bij het OCMW van Tienen. Jacqueline was ook jarenlang politiek actief bij SP.A-Glabbeek en zetelde twaalf jaar in de OCMW-raad en twee jaar in de gemeenteraad.

Jacqueline Gillaer is bovendien de dochter van kapitein-commandant Jean-Baptist Gillaer die ooit begin jaren ’50 het militair domein in Glabbeek bouwde. Hij was bovendien ook van 1955 tot 1968 bevelhebber van de Mobilisatiekern MK 29 die gehuisvest was op het toenmalig militair domein langs de Steenbergestraat.

Het paar kreeg van de gemeente een geschenkmand met streekproducten. Burgemeester Peter Reekmans (Dorpspartij) overhandigde hen namens de koning en koningin een felicitatiebrief voor hun gouden huwelijksjubileum.

Door Raymond Billen
AANGERADEN
Meest recent