Nele Daenen nieuw provinciaal voorzitter van SP.A

Tiens fractieleider Nele Daenen (derde van links). Foto: if

Tienen - Het provinciaal congres van SP.A heeft Nele Daenen (Tienen) en Moad El Boudaati (Vilvoorde) verkozen als voozitter en ondervoorzitter.
Nele Daenen is fractieleider van SP.A in Tienen en Moad El Boudaati is schepen voor Jeugd, Cultuur en Sport in Vilvoorde. Zij worden respectievelijk provinciaal voorzitter en ondervoorzitter.

“We zullen werken aan oplossingen die de verbondenheid en samenhorigheid in onze provincie versterken. We bouwen aan een samenleving waar iedereen telt en waar iedereen mee is. Als voorzitter wil ik samen met Moad vooral een coach en verbinder zijn binnen onze partij.”, zegt Nele Daenen. 

Het is een bewuste keuze om de leiding in handen te geven van mensen die lokaal hard aan de kar trekken en die bij de jongste campagne vanop de tweede lijn de partij met vuur verdedigd hebben. “Het niveau waar mensen het meeste vertrouwen in hebben is het lokale niveau. We zullen dan ook bijzonder veel aandacht besteden aan de lokale werking van onze afdelingen. Daarvoor willen we ook nieuwe en jonge mensen aanspreken", aldus Moad El Boudaati.


 

Door Raymond Billen
AANGERADEN