Honderdjarig TMS nu ook in Kroatië

Foto: www.tmsindustrialservices.com

Tienen - TMS Industrial Services breidt uit naar Kroatië en creëert er TMS Croatia.

Vanaf de opstart zijn er een 25-tal medewerkers actief in Kroatië. Die bezetting wordt zo snel mogelijk opgedreven om er volwaardige TMS-afdelingen te maken die voldoen aan de TMS veiligheid- & kwaliteitsnormen. Walter Kestens, ceo van TMS Industrial Services: "Hiermee verhogen we namelijk sterk onze prefab-capaciteit en vergroten we onze flexibiliteit voor onze opdrachten in België, Nederland én Kroatië. Het versterkt de TMS strategie waarbij we altijd de juiste mensen met de juiste vaardigheden op de juiste plaats en op het juiste moment kunnen inzetten."

TMS Industrial Services is expert in technisch onderhoud bij industriële bedrijven, zowel op basis van kortlopende contracten als in de vorm van langdurige partnerships. Afhankelijk van de noden van de klant onderhoudt TMS productiemachines, productielijnen, pijpleidingen, technische installaties en volledige productieomgevingen.

De tien vestigingen bevinden zich nu in Tienen, Antwerpen, Gent, Middelburg, Moerdijk, Pula, Rotterdam, Terneuzen, Zagreb en Zolder. Het bedrijf ontstond in Tienen in het begin van de 20e eeuw. Joseph Kestens (overgrootvader van Walter en Luc) werkte als plaatslager in de fabrieken van de Tiense Suiker. In 1918 startte hij een klein constructiebedrijf in bijberoep.

Door Raymond Billen