Frank Anrijs schrijft al zeven jaar over natuurlijk tuinieren

Frank Anrijs. Foto: if

Tienen - Frank Anrijs bundelt de ervaring bij Yggdrasil in een tweede boek: Combineren in de natuurlijke moestuin.

Yggdrasil in Vissenaken was het eerste  permacultuurproject in Vlaanderen. Frank Anrijs: "Mijn ouders hebben in het project opgestart in 1995 en ondertussen heb ik het project overgenomen. Enige tijd geleden is mijn tweede boek Combineren in de natuurlijke moestuin verschenen. Het is de opvolger van Zeven stappen naar een natuurlijke moestuin en de uitwerking van een van de hoofstukken uit dit eerste boek."

"In het tweede boek staat onze manier van combineren - het systeem van schijnbare chaos - in de moestuin uitgelegd. Een vernieuwende manier, een simpele manier met minder werk en meer opbrengst, naast nog een heleboel andere voordelen. Momenteel zijn de meeste tuinders bezig met hun teeltplanning te maken en is het een ideaal moment om dit boek ter hand te nemen."

Frank Anrijs blogt en schrijft al meer dan zeven jaar over natuurlijk tuinieren. Mensen leren tuinieren volgens de principes van de natuur is zijn passie. Naast het project Yggdrasil beheert hij mee het Permacultuur Magazine  en geeft hij cursussen, workshops en lezingen over natuurlijk tuinieren en alles errond. Adres: Vissenakenstraat 381, 3300 Vissenaken.

 

 

 

 

Door Raymond Billen