Lions steunt noodfonds van Huis in de Stad

Louis Michel bij Lions. Foto: if

Tienen - Lions Club Tienen zal met de opbrengst van een fundraisingsevent "Huis in de Stad" ondersteunen bij de opbouw van een nieuw Sociaal Noodfonds “SOS Zorgopvang”. Dat is bedoeld om personen een dringende, tijdelijke en noodzakelijke oplossing aan te reiken.

Lions Club Tienen beleefde een volledig uitverkocht fundraising-event Dining with Lions in de Beekhoeve in Landen. De club had minister van staat Louis Michel te gast, die de gasten in deze Brexit-tijden op de hem kenmerkende wijze, onderhield over het De nood aan meer Europa. De aanwezigen waren eveneens verrukt over de uiteenzetting en de performance van het opleidingshoofd Muziek van campus Lemmens, Marc Erkens. Hij bracht in de valentijnsperiode de Liefde in de muziek. De solozang was van Astrid, begeleid door het Combo Roland, Ben en Frank.

De opbrengst van deze avond gaat integraal naar een nieuw lokaal project dat uitgebouwd wordt door de vzw Huis in de Stad, de voorziening voor volwassen personen met een verstandelijke beperking in Tienen. Hun bijzondere bezorgdheid gaat uit naar noden van personen met een verstandelijke beperking die tijdelijk niet beschikken over een toereikend ondersteuningsbudget. Op deze wijze tracht de club, die in Tienen reeds meer dan vijftig jaar actief schrijnende noden in de regio wat draaglijker te maken.

Door Raymond Billen
AANGERADEN