Wit-Gele Kruis opent nieuw kantoor in 't Lycée

Foto: www.witgelekruis.be

Tienen - Enkele instellingen zijn te bezoeken tijdens de Dag van de Zorg zondag 15 maart, niet enkel voor volwassenen, maar voor het hele gezin. Voor het Wit-GeleKruis valt dat samen met de verhuizing vanaf 1 maart.

Wit-Gele Kruis Afdeling Tienen verhuist van de Getelaan naar de nieuwbouw 't Lycée (Wolvenpad 26 bus 12, langszij de Kliniekstraat). Op 15 maart gaan de deuren open voor de verpleegpost, de escape room (over een job bij het Wit-Gele Kruis), de vroedvrouw aan huis, de workshop ‘Kindje op komst?’, de zorgcentrale. De dienst is bekend van zijn thusizorg maar nu kun je ook zelf naar de nieuwe verpleegpost, op afspraak. 

Tijdens de Dag van de Zorg is het Wit-Gele Kruis te bezoeken. Er zijn in Tienen die dag nog andere instellingen die de deur open zetten (10-17u.): 

-VZW Ooievaarsnest, Veldbornstraat 16: kinderdagverblijf Ooievaarsnest en de buitenschoolse kinderopvang Klimop bieden opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar.

-Overkophuis, Ooievaarstraat 28: OverKop is een plek waar jongeren van 12-25 jaar terecht kunnen voor/met datgene waar ze op dat moment behoefte aan hebben.

-Regionaal Ziekenhuis Heilig-Hart Tienen, Kliniekstraat 45: kijk achter de schermen tijdens een begeleid traject door het ziekenhuis en leg uw oor te luister bij patiënten die over hun ervaringen in ons ziekenhuis getuigen. 

 

Door Raymond Billen