Astrid en Yannick van De Wijmenier stellen nieuwe uitbaters voor

Kathleen, Kevin, Dilara, Turgay, naast Astrid en Yannick Foto: rudi de koker

Lede - Vrijdagavond namen Astrid en Yannick afscheid van hun klanten en stelden meteen Kathleen en Turgay voor die met Lichtmis officieel de zaak overnemen.

Het was eveneens met Lichtmis dat Astrid Bauters en Yannick Froget zes jaar geleden de afspanning aan de Ledezijdestraat in Impe overnamen. Een periode waarin ze de zaak die paalt aan een stukje ongerepte natuur uitbouwden tot een eet- en drankgelegenheid waar het voor jong en oud aangenaam vertoeven was. “Niet zonder een traantje te laten,” beseft Astrid. “Maar er wacht een nieuwe uitdaging.” Veel willen ze nog niet kwijt, maar het blijft in de horeca. Naar verluidt is er sprake van een dubbeldek-bus waarin ze een cocktailbar zouden organiseren. “Over enkele maanden moet het project klaar zijn. Alles wat we hier de voorbije jaren geleerd hebben is een extra ervaring.”

Intussen konden de nieuwe uitbaters die in Wetteren wonen alvast de sfeer proeven. “We blijven trouw aan het concept,” bevestigt Kathleen die samen met haar man Turgay de zaak zal runnen. “Wel willen we tijdens de weekends ook een speciaal ontbijt verzorgen.” Kathleen Schokaert was jaren stewardess bij Jetair. Nadien werkte ze in een juwelenzaak. In Bodrun leerde ze haar man Turgay Kaplan kennen. “Daar was ik actief in de toeristensector,” meer bepaald in de verkoop en verhuur van plezierjachten,” klinkt het bij Turgay. “Ook als gids werkte ik.” Met de kinderen Dilara en Kevin die in Wetteren blijven school lopen kunnen ze tijdens de weekends alvast op extra hulp rekenen.

Door Rudi De Koker
VOOR ABONNEES