Man opgepakt op verdenking van verkrachting van twee vrouwen

illustratie Foto: ss

Brussel / Elsene - De Brusselse politie heeft zondagavond een man opgepakt die er van verdacht wordt minstens twee vrouwen te hebben verkracht. Dat zou hij gedaan hebben op een feestje.

Het verhaal wordt naar buiten gebracht door La Dernière Heure dat meent te weten dat een vrouw de verkrachter betrapte toen hij een nieuw slachtoffer aan het maken was in een kamertje op een feestje in de Amerikaansestraat in Elsene. De politie werd meteen verwittigd en de verdachte werd opgepakt.

Het Brusselse parket bevestigt dat er inderdaad een man werd opgepakt in een onderzoek naar zedenfeiten, maar wil de details van de Franstalige krant niet bevestigen. Volgens die laatste zou de dader voor hij betrapt werd nog een ander slachtoffer hebben gemaakt. Hij zou beide vrouwen eerst hebben gedrogeerd vooraleer ze aan te randen.

"We hebben de man laten voorleiden bij de onderzoeksrechter, maar die heeft nog niet beslist of hij onder aanhoudingsbevel wordt geplaatst", zegt parketwoordvoerster Willemien Baert.
 

Door Robin De Becker
AANGERADEN
Meest recent