Feest Zaterdag 19 oktober bij de Vlaamse Kringwinkels!

Gentse kringwinkels vieren zaterdag hele dag feest

© De Kringwinkel

Zaterdag 19 oktober nodigen opnieuw alle Kringwinkels in Vlaanderen je uit om hen te komen ontdekken. Ook dit jaar staan er heel wat leuke activiteiten op het programma: optredens, wedstrijden, demonstraties ‘pimp je interieur’ of gratis hapjes en drankjes.

Raïssa De Martelaere

Hiervoor werkt De Kringwinkel samen met KVLV, Vrouwen met vaart. In meer dan 50 winkels zullen vrijwilligers van KVLV een workshop ‘hippe etagères’ geven, enkel en alleen met Kringwinkelmateriaal, zoals kopjes, schoteltjes, eierdopjes, ijscoupes,…

De Kringwinkel zet daarmee haar nieuwe slogan, ‘Wie kringt, die wint’, kracht bij. Want De Kringwinkel is niet alleen een leuke winkel met toffe en betaalbare spullen, ook de natuur wint dankzij de spullen die een tweede leven krijgen. Bovendien werken er bij De Kringwinkel meer dan 4800 mensen die vaak moeilijk aan een job geraken, dus ook alle medewerkers van De Kringwinkel winnen.

Een kleine greep uit het programma in Gent…

De Kringwinkel Ateljee Gent, Vlaamse Kaai

Optreden van het gitaarduo ‘A deux c’est mieux’, van 13 tot 15 uur. Daarnaast kunt u er terecht voor een groot aanbod merkkledij.De Kringwinkel Ateljee Gent, TarbotstraatOptreden van Ateljeeband om 14 uur. Hier moet u zijn voor een aanbod aan brocante, kunstboeken, platen en Lego. De Kringwinkel Ateljee Gent, ZandpoortstraatBallonplooien voor kinderen, van 14 tot 16 uur. Hier kunt u terecht voor lederwaren en juwelen. De Kringwinkel Ateljee Gent, Dok ZuidWorkshop ‘étagères maken’ in samenwerking met KVLV. Hier vindt u ook een groot aanbod Boch, speciaal glas en Playmobil. In alle Kringwinkels kunt u genieten van een kom warme soep, waarbij u de kom zelf mag houden. In elke winkel mogen ook twee klanten gratis winkelen.

Meer info: www.uwkringwinkel.be of op facebook www.fb.com/dekringwinkel.ateljee.

Lees ook

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer nieuws uit Gent