Be-Angeled first Apéro Bateau

Le Bateau en Devi-Shri van Be-Angeled geven spetterend feestje

© Be-Angeled

Devi-Shri van de private shop Be-Angeled wil haar trouwe klanten bedanken voor de voorbije jaren en dat doet ze in stijl: donderdagavond 27 februari geeft ze een glamoureuze party op Le Bateau, aan de Muinkkaai 1.

Raïssa De Martelaere

“Het klopt dat ik mijn klanten graag in de watten leg en het is dan ook met zeer veel plezier dat ik dit evenement organiseer”, lacht Devi-Shri. “Toen ik achttien was, organiseerde ik regelmatig feestjes met Gilbert van Le Bateau, die steeds superplezant waren. Het was hoog tijd om daar nog eens een vervolg aan te breien. Ik wou al langer iets organiseren om mijn klanten eens in de bloemetjes te zetten, et voilà…”.

Het evenement donderdagavond is gratis en iedereen is welkom, vertelt Devi-Shri. Er geldt wel een dresscode: iedereen moet in het zwart komen, met –uiteraard- een vleugje roze. DJ’s van dienst zijn Nathan Neslany Fix en Mathieu Meffew Verheyden.

“Wie er absoluut bij wil zijn, doet er goed aan om vroeg langs te komen want uiteraard kan er maar een beperkt aantal mensen op de boot. Het feest start al om 19 uur, wat lekker gemakkelijk is voor mensen die moeten werken de dag erna en niet tot ’s nachts willen blijven”, aldus Devi-Shri.

Devi-Shri benadrukt dat ze niets zal verkopen donderdagavond, maar ze voorziet heel wat verrassingen: “Ik kan uiteraard nog niet alle details prijsgeven, maar we zullen heel wat cadeautjes weggeven en iedereen krijgt sowieso gratis een glaasje roze bubbels. Er zal ook een fotograaf aanwezig zijn die iedereen op beeld zal vastleggen. Foto’s kunnen achteraf bekeken worden op de Facebookpagina van Be-Angeled. Ikzelf kijk er alvast geweldig hard naar uit.”

Meer info: www.facebook.com/BeAngeled en www.facebook.com/lebateau.be.

Donderdag 27 februari van 19 uur tot 2 uur 's nachts.

Lees ook

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer nieuws uit Gent