Gratis naar Karel Waerie door Wim Claeys

© FVV

Zanger-acteur Wim Claeys herneemt de voorstelling waarin hij hulde brengt aan de Gentse volkszanger Karel Waerie. Wim Claeys maakte die voorstelling twee jaar geleden al, omdat het toen 170 jaar geleden was dat de man geboren was. Waerie is de man die 45 jaar geleden door Walter De Buck uit de vergetelheid werd gehaald, want de eerste Gentse Feesten bij Sint-Jacobs waren eigenlijk Karel Waerieherdenkingen. Walter De Buck maakte ook een standbeeld van Karel Waerie dat tussen Sint-Jacobs en de Vrijdagmarkt staat. Wim Claeys speelt de voorstelling tijdens deze Gentse Feesten opnieuw, in de Centrale. Gentenaar.be mag tien duotickets weggeven voor zowel de voorstelling van vrijdag als van zaterdag. Vandaag geven we de tickets weg voor de voorstelling van vrijdag 25 juli.

Rudy Tollenaere

U kan hier de trailer van de voorstelling bekijken.

Wat theatermaker Raf Walschaerts over de voorstelling vond, dat kan u hier bekijken.

U moet wel iets doen om een duoticket te winnen. De tickets die u kan winnen gaan dus wel degelijk over de voorstelling De Zwanezang van Karel Waerie. Komt nu de vraag: wat is de titel van de NIEUWE voorstelling van Wim Claeys?

U kan het antwoord vinden op de site van Wim Claeys.

Mailen doet u zo snel mogelijk naar gentwint@gentenaar.be. In het onderwerp zet u VRIJDAG.

De winnaars worden verwittigd. Wie interesse heeft voor tickets voor de voorstelling van ZATERDAG, moet wachten op de vraag van morgen. De tickets die u vandaag kan winnen zijn bestemd voor de voorstelling van VRIJDAG 25 JUNI, 21u30; kelderzaal van De Centrale.

Aangeboden door onze partners