Op zondag 21 december komt ,de koning van de comedy' naar Charlatan

CCC valt vanavond binnen in Charlatan maar het is maar om te lachen

© site Michael Van Peel

© site David Galle

© site Michael Van Peel

Vanaf vanavond programmeert café Charlatan aan de Vlasmarkt opnieuw maandelijks comedy-avonden. Die lopen onder de naam Charlatan Comedy Club, afgekort is dat CCC, en dat letterwoord stond decennia geleden voor niet al te prettige toestanden. Maar in de Charlatan gaat het natuurlijk over de fun. Elke eerste zondag van de maand moeten twee acts er voor een grondige training van de lachspieren zorgen. Onder andere Michael Van Peel, David Galle, Henk Rijckaert, Thomas Smith en Jeroen Leenders zijn de drilmeesters in deze lachtherapie. Michael van Peel bijt vanavond zondag 2 november de spits af met de try-out van zijn nieuwe show en ook David Galle staat op het Charlatanpodium.

Rudy Tollenaere

Captain Comedy, een recent opgericht boekingskantoor voor comedians, en Café Charlatan, de moederkloek van het Gentse nachtleven, slaan de handen in elkaar. De bedoeling: van CCC een charmante comedyclub maken. Een degelijke programmatie en een toegankelijke maar intieme cafésfeer. Dat moet van CCC dé ideale plek maken voor zowel vertrouwde comedy als experiment en exclusief materiaal. Vroeger stonden onder meer al Freddy De Vadder, William Boeva, Gunther Lamoot en Gili op het podium van de Charlatan.

Michael Van Peel probeert er zijn nu al vijfde eindejaarsconference uit.

Elke CCC-avond zorgen telkens twee stand-uppers voor 90 minuten spelplezier. Tickets zijn er aan 10 euro per avond, in voorverkoop verkrijgbaar via www.charlatan.be.

Elke show start om 20u in Café Charlatan.

Zondag 2 november: Michael Van Peel try-out + David Galle. Charlatan. 20 uur. 10 euro.Zondag 7 december: Henk Rijckaert + Jens DendonckerZondag 21 december is dan wel niet een eerste zondag van de maand, maar dan is er een extra editie met een Mystery Act, die voorlopig alleen mag aangekondigd worden als de kampioen van de comedy.

www.charlatan.be

AANGERADEN
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt