David Galle en Michael Van Peel trappen Charlatan Comedy Club af

© Rudy Tollenaere

© Rudy Tollenaere

© Rudy Tollenaere

© Rudy Tollenaere

David Galle en Michael Van Peel waren de twee stand-uppers die zondag de eerste editie van Charlatan Comedy Club mochten aftrappen. Met die formule wil Charlatan, samen met boekingskantoor Captain Comedy, elke eerste zondag van de maand comedy in de zaal van de Charlatan brengen. Maar voor Galle en Van Peel elk hun eerste try-out van hun nieuwe show deden, gooide gastheer Gerald Claes zelf een mop in het publiek: 'Kennen jullie de meeste enge plant?', waarop niemand reageerde, en Gerald luid door de mikrofoon BamBOEEEEEEEE!! riep.

Rudy Tollenaere

Over de shows van Galle en Van Peel gaan we hier geen gedetailleerd verslag uitbrengen. Beide heren waren echt aan de eerste versie van hun try-out toe, en hadden dus hun papieren nodig om door hun show te komen. En try-outs recenseren is sowieso niet echt gepast.

De zaal van de Charlatan was voor de gelegenheid wel omgetoverd tot een club, met receoptietafels en stoeltjes. Het had wel wat.

Zoals het not done is dat je over try-outs uitvoerige recensies schrijft, zou een mens zich kunnen afvragen: moet je voor try-outs dan wel betalen, als je toch naar onafgewerkt materiaal zit te kijken en te luisteren. Maar het gegeven op zich heeft wel wat: heren die de reputatie hebben heel zelfzeker en vlot uit de hoek te komen en nu af en toe in het haar krabben, op hun papier kijken en zeggen: ok, die werkt dus ook niet, nog veel werk aan de winkel, alvast bedankt dat u wil blijven. Try-outs hebben ook het voordeel: als de shows ooit echt groot worden kan je als bezoeker nog altijd zeggen: ikheb de allereerste versie gezien!.

Charlatan Comedy Club.Elke eerste zondag van de maand. Charlatan.

AANGERADEN
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt