Op weg naar de Ronde: De Cliént showt badmode, lingerie en accessoires

Lochristi - Dinsdag 21 en woensdag 22 zijn in Lochristi wielerdagen. Dinsdag is er de voorstelling van de ploegen, woensdag de start van de eerste rit van de Ronde Van België. Behalve het ontbijt koos het gemeentebestuur er voor om niet echt bijkomende evenementen te organiseren, maar het initiatief aan de lokale middenstand over te laten. Picasso doet het met een schlagerzanger en frieten met stoverij, Kapsalon Pascale gooit met bidons en prijzen, en ook De Cliént bewees de afgelopen twee jaar al dat ze koersminded zijn, en dat wielrenners van De Cliént houden dat bleek de afgelopen jaren al. Dit jaar kiest DeCliént voor een show met lingerie, badmode en topaccessoires.

 Het eerste jaar dat de Ronde hier langskwam liet De Cliént schoon en bekend volk en wielrenners tegen elkaar op rollen koersen, en kroop Tom Boonen vlak voor de start nog snel even in de kapperstoel.

Ook vorig jaar kwamen een aantal wielrenners langs bij De Cliént: Iljo Keisse, maar die is er sowieso klant aan huis, Niki Terpstra liet zijn haar toen bijborstelen door Gert Steegmans, terwijl Guillaume Van Keirsbulck toekijkt. Of ze voor hun haar kwamen, dan wel voor Miss België die er ook was, tja, dat maakt niet zoveel uit.

 

De komst van de renners wordt nooit vooraf aangekondigd of beloofd, omdat een en ander afhangt van hun tijdsbesteding. Maar ook zonder wielrenners zal er een en ander te zien zijn, dinsdag bij de Cliént: er is modeshow met badmode en lingerie van Orsachino, en er zijn topaccessoires uit de zaak RIO. Dat is een zaak die opgestart is door de dochter van Freddy De Kerpel. U kan hier een fotoreeks over haar zaak bekijken

 

 De Cliént. Dinsdag 21 mei. Van 17 tot 20 uur.

 

Door Rudy Tollenaere