Herman Brusselmans signeert en geeft t-shirts weg in Polare

Foto: Rudy Tollenaere

Gent - Zaterdag 14 december signeert Herman Brusselmans zijn boeken in boekhandel Polare in de Voldersstraat in Gent. Hij doet dat naar aanleiding van een actie van de boekhandel en van de initiatiefnemers van Verloren Woorden, literaire-t-shirts die oneliners van auteurs op t-shirts drukken. In geval van Brusselmans gaat het over de uitspraak:' Iedereen is uniek behalve ik' Wie dezer dagen op een kaart die in de boekhandel ter beschikking ligt zijn favoriete citaat van Herman Brusselmans invult, maakt kans om zaterdagnamiddag om 16 uur uitgeloot te worden als winnaar. En die krijgt dan zo'n t-shirt.

 Vanavond donderdag zit Brusselmans ook in de jury van De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen, waarin de Gentse Barbara Vlaeminck nog altijd in de running is. Meer zelfs, Barbara won de aflevering van vorige week; Deze week kregen de deelnemers als opdracht om een liefdeslied in het Nederlands te schrijven.

De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen; Vandaag donderdag 12 december om 21u05. Meer info over het programma op de site van VIER.

 Info over literaire-t-shirts op de site van het initiatief.

 

 

Door Rudy Tollenaere
AANGERADEN