Black Balloon verhuist naar Henegouwenstraat

© Rudy Tollenaere

© David Van Hecke

© David Van Hecke

1 / 3

Het Gentse modelabel Black Balloon verhuist half april naar de Henegouwenstraat 85, waar nu de kledingzaak Maison 85 is, naast de mannenmodezaak Belgrado. Maison 85 houdt op te bestaan en houdt dezer dagen uitverkoop. Black Balloon, het Gentse label van Chloé Baele en Sarah Bos, begon een aantal jaren geleden in Onderbergen, om daarna tijdelijk te verhuizen naar de hoek van de Gebroeders Vandeveldestraat.

Rudy Tollenaere

Even hadden de twee dames plannen om samen met een aantal andere jonge merken en ondernemers hun intrek te nemen in de Arcade Bourdon Gallery aan het Emile Braunplein, maar er werden onvoldoende kandidaten gevonden om in het project te stappen.

De dames kozen daarom voor een nieuwe locatie en vonden die in de Henegouwenstraat, vlak naast Belgrado, waar ze in de buurt zitten van nog een aantal modezaken.

'We zijn nu volop aan het verhuizen, ons atelier komt in de kelderruimte van het pand, en half april openen we wel met een feestje', aldus Chloé Baele en Sarah Bos.

Het merk kwam tijdens de opening van het filmfestival vorig jaar in de belangstelling, toen prins Laurent op de rode loper een man opmerkte die in een wel heel opvallend pak gekleed was. Het bleek de vriend te zijn van Sarah Bos en die wees hem de twee ontwerpsters aan, waarop Laurent meteen naar Chloé Baele stapte en haar om uitleg vroeg.

Info over Black Balloon op hun website.

Lees ook

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer nieuws uit Gent