Ticketverkoop start vandaag om 10 uur, slechts 4 tickets per persoon mogelijk

Najib Amhali komt naar Capitole Gent

© if

© if

Vandaag om 10 uur start de ticketverkoop voor de nieuwe zaalshow van Najib Amhali. Er kunnen slechts vier tickets per persoon gekocht worden, en Najbi speelt slechts een beperkt aantal voortellingen in België, waaronder twee in de Capitole in Gent op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart 2015.

Rudy Tollenaere

Najib Amhali won in 1998 zowel de publieks- als de juryprijs van het Leids cabaretfestival. Hij kreeg meteen de bijnaam De Marokkaan uit de Jordaan.

Een jaar later speelde hij naast Hans Teeuwen en Kim van Kooten mee in de film Jezus is een Palestijn. Ook presenteerde hij Pinkpop 1999, samen met Howard Komproe. In 2002 had hij een rol in Theo van Goghs televisieserie Najib en Julia. Hij speelde tevens mee in de multicultikomedie Shouf Shouf Habibi! (2004). In 2008 speelde Amhali een hoofdrol in de speelfilm Spion van Oranje, die in februari 2009 in de bioscoop verscheen.

In de aanloop naar het Wereldkampioenschap voetbal 2006 had hij een eigen televisieserie, Najib loopt warm, waarin hij samen met zijn sidekick Mimoun voetbalzaken behandelde die met het Nederlands elftal te maken hadden. Ook probeerde hij daarmee geld in te zamelen voor een goed doel.

Twee jaar na zijn vorige doortocht in Vlaanderen is Najib Amhil terug met een volledig nieuwe avondvullende voorstelling, I AMHALI . Zoals de titel laat vermoedenj gaat de show over Najib zelf, die ondertussen pas getrouwd en net vader geworden is. Dankzij de band Plus Supportact zit de show ook vol muziek.

Najib Amhali speelt in 2015 slechts een beperkt aantal voorstellingen in België. Men kan slechts 4 tickets per persoon kopen. De ticketverkoop start vandaag vrijdag 4 april om 10 uur. Via www.livecomedy.be en www.sherpa.be

AANGERADEN
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt