Krokusvakantie uit Antwerpen: méér pakketreizigers

De Embraer van TUI vervoert steeds meer passagiers Foto: sdl/TU

Antwerpen - Het aantal passagiers van TUI fly dat het comfort ontdekt om vanuit de luchthaven van Antwerpen te vertrekken, blijft jaar na jaar stijgen. Voor deze krokusvakantie blijft het aantal vakantiegangers uit Antwerpen stabiel.

Een opvallende trend voor krokus is het stijgend aantal pakketreizigers: bij deze vakantie wil men het budget onder controle houden en wordt er vaker een all-in vakantie geboekt. 
 
De Spaanse costa’s zijn en blijven een vaste waarde voor de vakantiegangers die uit Antwerpen vertrekken:  36% van het totaal aantal reizigers met TUI fly vliegt naar Alicante, de luchthaven op 1 uur rijden van de populaire badplaatsen Benidorm en Calpe. Een op vijf vliegt naar Malaga, een zeer geliefde bestemming voor een citytrip en tevens de toegangspoort tot de populaire Costa del Sol. 

Ook de skivakanties blijven een topper: 18% kiest voor de bestemming Innsbruck in Oostenrijk om zich een aantal dagen sportief te kunnen uitleven.

Steeds meer Antwerpenaren vertrekken voor een week vakantie met transfer en all-in hotel inbegrepen. 
Dat krokus een belangrijke vakantieperiode is, wordt volledig bevestigd door de vluchtbezetting: liefst 96% van de stoelen uit Antwerpen naar de vakantiebestemmingen zijn intussen gereserveerd.

 

 

AANGERADEN