SK Deinze neemt afscheid van vaste waarde en middenvelder Seppe Brulmans

Seppe Brulmans, dirigent middenveld en man van de vrijschoppen, verlaat SK Deinze Foto: Het Nieuwsblad

Deinze / Nevele - Voorzitter Denijs Van de Weghe kondigde na de kampioenstitel en de licentie voor 1B aan dat KMSK Deinze versterking zal zoeken, maar daarbij niet overhaast wil te werk gaan. Van de 25-koppige brede kern zijn ondertussen wel een aantal vertrekkers bekend. Een van hen is verrassend Seppe Brulmans, die einde contract was en geen overeenkomst bereikte met de club. Gedurende drie jaar en 85 wedstrijden was Brulmans zowat incontournable op het middenveld en hij had zijn aandeel in het succes van KMSK Deinze. De Bilzenaar moet echter op zoek naar een andere club.

De andere vertrekkers zijn de twee oudgedienden Jérôme Mezine die onderdak vindt bij Mandel UTD en Bart Goossens, die de nieuwe club Lokeren-Temse vervoegt. 

Daarnaast gaan Gillian Verbrugge en Kobe Pieters respectievelijk de kleuren van KSV Oudenaarde en Dikkelvenne verdedigen. 

In principe moeten ook de huurlingen terug: Matthieu De Smet naar SV Zulte-Waregem, Adriano Bertaccini naar RC Genk en Brendan Schoonbaardt naar de reserven van Club Brugge. 

De competitie in 1B begint op 21 augustus. Men heeft dus nog tijd om de rangen aan te vullen. 

 

Door Stefaan De Groote
AANGERADEN
Meest recent