Scholieren steunen vzw Feestvarken

Hendrik Heymanplein Foto: Sint-Niklaas

Sint-Niklaas - De Basisscholen Berkenboom spannen zich in voor het goede doel. In Sint-Niklaas zette Berkenboom Ankerstraat tijdens de marktdag zijn beste beentje voor.

"Momenteel is de Warmste week een “hot item”. Her en der worden goede doelen gesteund", luidt het bij leerkracht Ingrid Vanhuffel en Berkenboom Ankerstraat dat present was op het Hendrik Heymanplein tijdens een verplaatste markt.

"Basisscholen Berkenboom Mozaïek, Berkenboom De Fontein en De Ritsheuvel, Berkenboom Jonatan, Berkenboom geel en groen en Berkenboom Ankerstraat staan gezamenlijk achter één goed doel tijdens de Warmste Week, namelijk de vzw Feestvarken."

"Deze organisatie streeft ernaar alle kinderen die het thuis financieel moeilijk hebben toch een fijne verjaardag te schenken."

"Zo worden verschillende acties georganiseerd zoals bloemetjes- en taartenverkoop, verkoop van gelukspoppetjes,……  en nog veel meer."

"In ruil voor de totale opbrengst krijgen we clics (blokjes). We bouwen dan mee aan het grootste Clicformers tapijt van 450 vierkante meter ter wereld. Onze zesdeklassers zullen een deel van het tapijt mee helpen clic’en."

Door Sylvain Luyckx
AANGERADEN
Meest recent