Burgemeester Erik Broeckx: “N-VA nog versterken in stadsbestuur”

Foto: WH

Mortsel - ‘Veilig thuis in een welvarend Mortsel’. Onder dat motto trekt burgemeester Erik Broeckx en zijn N-VA – met Kamer-fractieleider Peter De Roover als lijstduwer - richting de stembusslag van oktober. De inzet: een nieuwe burgemeesterssjerp én een sterkere afvaardiging in het stadsbestuur.

Erik Broeckx maakte tijdens de nieuwjaarsreceptie van de partij bekend dat hij de N-VA-lijst tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen zal trekken, met Peter De Roover als duwer. Broeckx benadrukte dat hij volgende legislatuur opnieuw burgemeester wil én zal worden.  “Want ons werk is niet af. En dus gaan we met veel inzet en enthousiasme blijven besturen”, zo klonk het.

N-VA gelooft met de tandem Broeckx-De Roover een nog groter aandeel van de Mortselse politieke koek naar zich toe te trekken. Vandaag telt de partij 11 zetels in het stadsbestuur waaronder de positie van burgemeester, vier schepenen en de voorzitter van de gemeenteraad.  “N-VA heeft bewezen dat zij de kracht van verandering is in deze stad. Wij maken van Mortsel een aangenamere en aantrekkelijkere stad. Dat zie je aan de bouwprojecten, de heropleving van het centrum, het organiseren van evenementen en het blijven stimuleren van Mortsel als winkelcentrum. Wij moeten ervoor zorgen dat wij als partij nog sterker worden in het stadsbestuur.” aldus Erik Broeckx. 

 

 

 

Door Seppe Slaets
  • VOOR ABONNEES