Studenten PORTUS berkenboom stellen hun werk voor in STEM

Sint-Niklaas - De modestudenten van PORTUS berkenboom nemen voor de derde keer het stedelijk museum STEM te Sint-Niklaas in.

De laatstejaars van de afdeling 'Creatie en Mode' en van de afdeling 'Modespecialisatie en trendstudie' hebben heel wat in hun mars. Dat kan ook het grote publiek nu vaststellen op de tentoonstelling met thema’s als ‘Architecture’, ‘Red carpet’, 'Contrast is playful', 'Outdoor' en dit met de verwerking van de modetrends.

"De ruime verscheidenheid aan de interpretaties van de thema’s, trends, bewerkingen, … zijn verrassend om te zien", zegt Katrien Vernimmen van Portus. "Tijdens het bezoek nemen ze je mee in hun proces om tot dit resultaat te komen. Je kan eveneens stemmen wie er in aanmerking mag komen voor de publieksprijs. En als je graag een actief bezoek brengt kan je het museumspel dat ter plaatse aanwezig is spelen. Dit spel is geschikt voor jong en oud."

De veelzijdige tentoonstelling is nog tot 20 juni te bezichtigen in het Stedelijk museum STEM. Het bezoek is gratis en kan van dinsdag tot vrijdag van 13.30u tot 17u. Vandaag (zondag) kan je er nog terecht tot 17 uur.

Door Tim Van Landeghem
VOOR ABONNEES