WIN 3 tickets voor Arid

Foto: DC

Sint-Niklaas - Zondagdagavond staat Arid op het podium van De Casino. Uw krant mag drie kaarten gratis weggeven voor deze avond.

Arid toonde zich aan de wereld tijdens de finale van Humo’s Rock Rally in 1996. De groep viel op door de fluwelen vocalen van frontman Jasper Steverlinck, ijzersterke emotionele songs en een beklijvende performance. Ook al duurde het drie jaar alvorens ‘Little Things of Venom’ uitkwam, het album was meteen een succes dankzij singles zoals ‘Too Late Tonight’, ‘Believer’ en ‘Me and My Melody’. De band mocht mee op tournee met Suede en Counting Crows en deed jarenlang de beste Belgische podia aan. En nu roept Jasper Steverlinck zijn troepen na zeven jaar stilte samen omdat ‘Little Things of Venom’ twintig kaarsjes uitblaast, de plaat integraal wordt gespeeld tijdens twee uitverkochte Rewind-concerten bij de collega’s van AB en de band daarvoor komt opwarmen in DC.

Uw krant geeft u de kans om deze avond gratis bij te wonen. Stuur hiervoor een mail naar tim_van_landeghem@hotmail.com indien u in aanmerking wil komen voor één van de drie tickets. 

Wanneer: zondag 24 november om 20:30

Prijs: 30 euro in voorverkoop, 33 euro aan de kassa

Door Tim Van Landeghem
AANGERADEN