WIN 3 tickets voor DEAD MAN RAY

Foto: DC

Sint-Niklaas - Donderdagavond staat DEAD MAN RAY op het podium van De Casino. Uw krant mag drie kaarten gratis weggeven voor deze avond.

De Antwerpse superband rond ex-dEUS gitarist Rudy Trouvé en Daan Stuyven is terug! Dead Man Ray zag het levenslicht in 1996, kegelde culthits ‘Chemical’, ‘Landslide’ en ‘Copy of 78’ de ether in en hield het na de derde plaat ‘Cago’ voor bekeken … voor 16 jaar.  En nu is de band ineens terug in de originele bezetting  (met Elko Blijweert, Karel De Backer en Wouter Van Belle) en wordt de EP ‘EEN’ opgevolgd door het album ‘Over’. Muzikaal is er weinig veranderd aan de succesformule van Dead Man Ray: het gitaarspel klinkt nog steeds tegendraads en Daan zucht en gromt zich een weg door de verknipte ritmes. De dwarsliggers pur sang omhelzen nog altijd de gelaagdheid, een veelheid aan geluiden en structuren en uiteenlopende melodieën. Beste Belgische comeback van het jaar!

Uw krant geeft u de kans om deze avond gratis bij te wonen. Stuur hiervoor een mail naar tim_van_landeghem@hotmail.com indien u in aanmerking wil komen voor één van de drie tickets.

Wanneer: donderdag 12 december om 20:30

Door Tim Van Landeghem
AANGERADEN