Gent Smaakt! zet tenten op

  • Gent Smaakt! zet tenten op voor vierde editie.
Gent - Het jaarlijkse culinaire evenement Gent Smaakt! strijkt dit jaar opnieuw neer op het Emile Braunplein. Maandagochtend begonnen de werkzaamheden onder en naast de Stadshal. De tenten moeten klaar zijn voor de officiële opening op woensdag.

Gent Smaakt! verzamelt van woensdag tot en met zondag Gentse restauranthouders op het Emile Braunplein. De voorbereidingen van de vierde editie begonnen maandagochtend al. Na de middag was het skelet van de grote tenten zichtbaar en stonden de kleinere tenten voor de standhouders klaar onder de Stadshal. Tegen dinsdagavond moet alles klaar zijn.

Gent Smaakt! heeft dit jaar weer talrijke proefstanden en workshops. Wim Ballieu maakt donderdag samen met kinderen zijn bekende gehaktballen en zaterdag gaat topchef Lieven Lootens van 't Aards Paradijs en Naturell aan de slag met seizoensgroenten.

Het volledige programma is hier te vinden.

Door Thomas Velle
AANGERADEN