Ontwerpwedstrijd carnavalsaffiche en deelname voor Prins Carnaval

Foto: Veronique Van Geit

Aalst - Net als voorgaande jaren schrijft de stad Aalst een wedstrijd uit voor het ontwerp van de nieuwe carnavalsaffiche, én voor de felbegeerde titel van Prins Carnaval.

Ontwerp de affiche voor Carnaval 2015

Wie er altijd al eens van gedroomd heeft om zijn zelfgemaakte affiche te zien blinken aan talloze ramen en etalages in de aanloop van Aalst Carnaval, kan dit jaar terug zijn kans grijpen en deelnemen aan de ontwerpwedstrijd voor de carnavalsaffiche van 2015. Nog tot 20 augustus kun je aan de dienst Evenementen in het onthaalcomplex Keizershallen  aan het Keizersplein 21B je ontwerp binnenbrengen. Wordt jouw ontwerp verkozen, dan levert je dat naast eeuwige roem ook nog een mooie 1.500 euro op.

Het volledige reglement vind je op www.aalst.be/carnaval.

Kandidaten Prins Carnaval 

Een Prins Carnaval van Aalst is niet alleen een notoir feestnummer, maar ook een ambassadeur voor onze stad. Er zijn alvast enkele kandidaten - die gaan strijden om de scepter - gekend. Wie zijn kans ook nog wil wagen heeft nog even bedenktijd, want je kandidatuur moet pas tegen 10 september binnen zijn. Inschrijven doe je via het online formulier op www.aalst.be/carnaval. Daar vind je ook het deelnamereglement. 

Door Veronique Van Geit
AANGERADEN