Zoutstraten zamelen goudpotten in voor Mensen helpen Mensen

Foto: *

Aalst - De Zoutstraten organiseren van oktober tot eind december een nieuwe opmerkelijke actie ten voordele van de vierde wereld werkgroep Mensen helpen mensen.

Zoutstraten Aalst staat voor meer dan mooie etalages, verleidelijke producten, sfeer en winstgevende acties. De handelaars slaan opnieuw de handen in elkaar en dit keer niet met als doel hun trouwe klanten te belonen. Maar met hun actie 'Zoutstraten sparen voor GOUD' willen ze de vierdewereld werkgroep Mensen helpen Mensen een warm hart toedragen en een steuntje in de rug geven.

De 'goudpot' zal in alle deelnemende handelszaken te vinden zijn. Onder het motto 'uw kleine bijdrage maakt een groot verschil',
is het de bedoeling om tijdens de drukke eindejaarsperiode het wisselgeld van hun klanten te verzamelen.
Sommige handelaars versterken de actie zelfs door de verkoop van een bepaald product of een extra financiele bijdrage.

"De actie loopt van 12 oktober tot en met 31 december en de handelaars rekenen op enige steun en gulheid" zegt Els Van Wilderode van de Dekenij Zoutstraten vzw. "Het is zeker de moeite om tijdens deze periode eens te komen shoppen in de Korte en Lange Zoutstraat van Aalst en zo even stil te staan bij de minder bedeelden van Aalst zonder het echt te voelen in je geldbeugel want ook voor deze mensen staat 2016 voor de deur." 

Door Veronique Van Geit
AANGERADEN