Ook Cook & Serve vestigt zich in Aalst

Foto: *

Aalst - Cook & Serve, de keten van culinaire beleveniswinkels, opent in de maand mei zijn vijfde vestiging in Aalst. Het nieuwe filiaal zal zich in de Nieuwstraat bevinden en wordt meteen ook de grootste vestiging tot nu toe. Cook & Serve bevestigt hiermee ook nog eens zijn ambitie om de marktleider te worden in België op vlak van middelgrote kook- en decoratiewinkels.

Aalst kent momenteel een uitzonderlijke groei als winkelstad met toekomstige nieuwe vestigingen van Fnac en Zara in het vizier. Bovendien gonst het van de geruchten dat ook Media Markt interesse toont om naar Aalst af te zakken. Cook & Serve gelooft ook sterk in het potentieel van Aalst en omgeving en wil in de tweede grootste stad van Oost-Vlaanderen graag naam en faam maken als dé winkel bij uitstek op vlak van koken en decoratie.  

Lode Verschuere en Tom Van Moer, oprichters van Cook & Serve zijn alvast enthousiast: ‘We zijn erg blij dat we Aalst aan onze lijst van winkelpunten kunnen toevoegen. We geloven dat er in Aalst veel potentieel is. Gebouwen in de stad werden recent vernieuwd, winkelstraten werden heraangelegd en nieuwe parkings openden de deuren voor shoppers. Een ideale combinatie voor een bloeiende winkelstad. Grote retailers investeren fors in de stad en Cook & Serve denkt ook zijn steentje hieraan bij te dragen. Met de opening creëert Cook & Serve vier bijkomende arbeidsplaatsen.’

Cook & Serve werkt samen met de belangrijkste kook- en decoratiemerken zoals: Serax, Le Creuset, Wüsthof, Global, D&M, Point Virgule, Peugeot, Demeyere, Esschert Design, Tokio Design en biedt daarnaast een ruim gamma aan leuke kookgadgets en decoratie- ideeën aan, telkens volgens seizoen. 

De nieuwe winkel van Cook & Serve Aalst zal zich bevinden in de Nieuwstraat 36 te Aalst op enkele passen van de Grote Markt. De exacte openingsdatum wordt binnenkort bekend gemaakt en zal zoals gewoonlijk met heel wat feestgedruis gepaard gaan. 

Ondertussen zoekt Cook & Serve Aalst enthousiaste full time en part-time medewerkers alsook een enthousiaste shopmanager. Solliciteren kan via jobs@cookserve.be. 

 

Door Veronique Van Geit
AANGERADEN