Rijtje schuiven voor nieuwe Lab9

Aalst - Lab9, de Apple specialist bij uitstek, verhuisde onlangs van de Lange Zoutstraat naar hun nieuwe pand in de Kattestraat. De opening van zaterdag 3 december bracht alvast heel wat volk op de been. Zo was het mede dank zij de goodiebag voor de eerste 100 klanten, buiten in rijen aanschuiven om de nieuwe winkel te kunnen ontdekken.

Burgemeester Christoph D'Haese opende 's ochtends samen met zaakvoerder Geert Coolman symbolisch de winkeldeuren van het ruime winkelpand aan de Kattestraat 23.

Tijdens de openingsdag konden de talrijke Aalsterse shoppers bovendien genieten van 10% korting op gelijk welke Mac in voorraad. In de winkel gaf smartphonefotografe Vicky Bogaert de hele dag demo's met de iPhone 7 Plus en DJ Steven Moens AKA Bubbles illustreerde live de mogelijkheden van een aantal Apple Music apps. 

De openingsweek wordt nog tot en met 10 december gevierd. Dan kan iedereen nog in de Lab9 winkel terecht voor een aantal gratis Apple workshops rond muziek, sport, MacBook, fotografie en video. 

Alle info en inschrijven vind je hier.

Door Veronique Van Geit
VOOR ABONNEES