Start to Golf op Paasmaandag

Aalst - Op 21 april organiseert de Vlaamse Vereniging voor Golf in samenwerking met Telenet de jaarlijkse Start to Golf-dag. In 35 clubs verspreid over heel Vlaanderen kunnen mensen die dag een gratis initiatie golf volgen. Uit de provincie Oost-Vlaanderen nemen zeven golfclubs deel waaronder ook Golfclub De Kluizen in Aalst.

Na de recordeditie van vorig jaar waarbij zo’n 4.350 niet-golfers kennismaakten met de sport, hopen de Vlaamse golfclubs opnieuw massaal geïnteresseerden in golf te mogen ontvangen. Ze zetten die dag immers hun deuren open en bieden alle niet-golfers een gratis golfinitiatie aan.

Na ontvangst en een woordje uitleg van een golfprofessional kunnen de deelnemers een balletje slaan op de driving range en het korte spel oefenen op de putting green. Sommige clubs bieden ook de gelegenheid om onder begeleiding enkele holes te lopen op de golfbaan.

Wie na deze initiatie de smaak te pakken heeft, kan zich op de dag zelf inschrijven voor een Start to Golf-pakket. Dit pakket bestaat uit een aantal golflessen en een bepaalde oefenperiode waarin u onbeperkt kan spelen. Ook een golfverzekering en gebruik van materiaal zijn inbegrepen.

Win een starterset

Telenet geeft speciaal voor deze Start to Golf-dag 10 startersets weg. Dit golfpakket voor beginners bestaat uit een golftas en 4 golfclubs (2 ijzers, een houten driver en een putter). Alle deelnemers van de Start to Golf-dag maken kans op één van de tien sets. De Vlaamse Vereniging voor Golf zal met een prijsvraag onder de deelnemers, 10 winnaars verloten.

Start to Golf heeft plaats op Paasmaandag 21 april gedurende de hele dag in G.C. De Kluizen aan de Zandberg 6 te Aalst

Door Veronique Van Geit
AANGERADEN