Fietsen langs verenigingen

Aalst - Op zondag 18 mei organiseert de deelraad en dienst Vrije Tijd van de stad Aalst haar Open Verenigingen-dag: een fietstocht van 23,5 kilometer, die de fietsers langsheen verschillende verenigingen in Groot-Aalst brengt.

Tijdens deze fietstocht kun je op verschillende locaties kennismaken met een aantal vrijetijdsbestedingen. 
Het vertrek- en aankomstpunt is het Onthaalcomplex Keizershallen aan het Keizersplein 21 te Aalst. Het vertrek is op individuele basis. Er kan ingeschreven worden van 13 tot en met 15 uur. De aankomst is 'open' tot 19 uur.

De fietsroute is volledig bewegwijzerd. Tevens wordt er ook een plannetje en wegbeschrijving voorzien. In het Onthaalcomplex kun je bovendien genieten van een drankje en een lekkere hotdog, en krijg je er de mogelijkheid om je fiets te laten graveren bovenop. 

De deelnemers die bij aankomst een volle stempelkaart inleveren van een bezoek aan elke vereniging, maken bovendien kans op een mooie prijs.

De route gaat onder meer langs Hondenschool PoHo, wijnmaker Luc Meert, Griekse dansgroep Xapa, cactusclub Aylostera en de Oost-Vlaamse Modelspoorvereniging.

Deelnemen aan de fietstocht kost 1 euro. 

Voor meer informatie: vrijetijd@aalst.be of 053 / 73 22 93.

Door Veronique Van Geit
AANGERADEN