Natuurfotografencollectief Pangea organiseert eerste fotoexpo

  • Natuurfotografencollectief Pangea organiseert eerste fotoexpo
Wetteren / Laarne - Begin 2014 betekende voor vele studenten van Natuurfotografie PCVO in Zele het einde van van de vier modules durende cursus. Dat vroeg om een vervolg en zo werd Natuurfotografencollectief Pangea opgericht in Laarne. Dit vervolg moest een trefpunt worden voor mensen met dezelfde passie uit de omgeving. Een trefpunt waar kennis kan worden doorgegeven, creativiteit kan worden ontplooid en fotografen met al hun vragen terecht kunnen.

Pangea groeide uit tot een bruisende club, een mix van gedreven amateur- en beroepsfotografen met een diep respect en bewondering voor de natuur en haar bewoners. Een club waar ieder zijn ding doet binnen de verschillende takken van de natuurfotografie.

Door het volgen van lezingen,bezoeken van tentoonstellingen, deelnemen aan workshops, maken van fotoreizen, … verruimen de leden hun kennis en doen ze nieuwe indrukken op. Door hierover ervaringen te delen binnen de club, draagt ieder Pangealid op zijn eigen bijzondere manier, zijn steentje bij. Om de twee weken komen ze samen in Taverne De Wastobbe in Laarne.

Op zaterdag 20 februari, van 13 tot 20 uur, en op zondag 21 februari van 10 tot 19 uur organiseert de vereniging voor de eerste maal een fotoexpo in "De Kollebloem" in de Leenstraat 18 in Heusden-Destelbergen. De toegang is gratis.

Klik hier voor meer info over Natuurfotografencollectief Pangea.

Door wpoelman
AANGERADEN