Belgavox Concert in teken van solidariteit op 17 mei in Brussel

Onder andere Adamo, Arno, Daan, Rocco Granata, Axelle Red, Will Tura en Toots Thielemans zullen zondagnamiddag 17 mei optreden op het Belgavox Concert aan de voet van het Atomium. Het gratis volksfeest staat in het teken van de solidariteit.

jbs

Ook Koen Buyse (Zornik), Stef Kamil Carlens (Zita Swoon), Joshua, Steven en Stijn Kolacny, Paul Michiels, Jef Neve, Patrick Ouchène, Bart Peeters, Kate Ryan, Saule, Ete 67, Suarez en Triggerfinger hebben hun deelname aan het concert al bevestigd. Zij zullen begeleid worden door De Laatste Showband.

Het Belgavox Concert is het eerste evenement van de recent opgerichte vzw Belga-Vox, die er is gekomen op initiatief van wijlen Marc Moulin, Axelle Red en Filip Vanes, Baloji Stephan Galon, Jan Hautekiet en Patrick Riguelle. De vzw wil 'bijdragen tot het versterken van de solidariteit, de dialoog, het respect, het samenhorigheidsgevoel en de multiculturele diversiteit in België', zo luidt het in het persbericht. Stijn Kolacny is voorzitter van de vzw.

In de komende weken zullen nog meer namen worden bekendgemaakt van artiesten en andere bekende Belgen die aan het evenement zullen deelnemen.

LEES OOK